furnishings

Adidaje false: cei mai mulți la cerere de adidași și cum să le observi

Obținerea și vânzarea de adidași online pot fi descurajante. Cu atât de mulți escroci și de înaltă calitate, poate fi greu să știi ce este real și ce nu.

De fapt, Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) a lansat un raport în care a declarat că comerțul internațional de „falsuri” (nu doar adidași) a reprezentat 2,5 la sută din comerțul global mondial sau 461 miliarde de dolari.

Cu atât de multe falsuri acolo, revânzătorii autentici de furnizare acum servicii pentru a se asigura că clienții obțin exact ceea ce plătesc prin plasarea fiecărui adidaș care intră în facilitățile lor printr -un proces riguros de autentificare.

Cu toate acestea, știm că nu toată lumea poate accesa aceste servicii și, prin urmare, am pus la dispoziție câteva idei rapide pentru a vă ajuta să observați adidași falsi.

Top 10 o mulțime de adidași falsificați din întreaga lume

Nike sunt, cu mâinile în jos, cele mai ușor contrafăcute adidași din lume, datorită logo -ului SWOOSH distinctiv și cererii constante pentru versiuni ieftine de produse scumpe. Dar ce siluete sunt cele mai frecvent contrafăcute? Clasicii de toate timpurile, cum ar fi Air Jordan 1 și Air Force 1, sunt unele dintre cele mai solicitate, datorită bazei lor de fani consistente. Multe versiuni mai exclusive, cum ar fi off-white x Air Jordan 4 „Sail”, au o alergare limitată, provocând o cerere mare de contrafaceri.

Cum să recunoaștem falsurile

Sfaturi comune

O mulțime de falsuri sunt foarte greu de recunoscut, deoarece fiecare siluetă are propriile sale semne de povestire, cu toate acestea, există încă câteva lucruri cruciale de care să privești pentru a observa o lovitură falsă. Iată câteva idei comune care vă vor ajuta să observați falsuri pe o mulțime de siluete.

Imprimare cutia

Unul dintre primele lucruri care trebuie să aibă grijă când primiți adidași este cutia. Există o mulțime de informații care trebuie să fie pe etichetă, verificați dacă detaliile se potrivesc cu perechea pe care ați cumpărat -o, este textul aliniat uniform, este fontul, distanțarea și dimensiunea în toată lumea? Dimensiunea și numărul de serie de pe cutie se potrivesc cu identificarea din interiorul pantofului? Dacă nu, este posibil să aveți un fals pe mâini.

Perforații de pantofi și cusături

Unul dintre modalitățile mult mai comune de a vedea dacă adidașii nori sunt legitimi este să verificați cusăturile din față. Este chiar de -a lungul pantofului, perforațiile sunt îngrijite și ordonate, există vreun crossover cu cusăturile?

Imagine prin AmandavickCreative
Yeezy îmbunătățește 350

Adidașii Yeezy sunt unele dintre cele mai notorii adidași din lume, datorită exclusivității și prețului lor. Cererea pentru fiecare lansare este, de asemenea, un aspect important în acest sens, datorită faptului că unele perechi de Yeezys sunt produse într -o serie de doar 40.000 de perechi.

Unele lucruri de verificat atunci când obțineți Yeezys sunt:

Model de zebră

Unii Yeezy îmbunătățesc 350 de culori V2, de exemplu, au un model semnat de zebra pe vârfurile sale de primknit. Pe pantofii Yeezy autentici, valul trebuie să fie lateral, în timp ce falsurile rulează de obicei de sus în jos.

Talpuri

Yeezy are tălpi interioare detașabile cu numele de marcă Adidas și tipăritul logo -ului. Când aveți grijă de un fals, acest lucru va fi în mod normal cu cerneală albă, în timp ce Real Yeezy folosește cerneala cu un cenușiu.

Un alt lucru de care trebuie să vă uitați este indicațiile logo -ului și numele mărcii de pe tălpile și din superioare. Acestea trebuie să fie în direcții opuse și trebuie să se oglindească reciproc atunci când sunt așezate unul lângă altul.

Logo -ul lateral

Logo -ul Adidas și ștampila Yzy sunt așezate pe laturile interioare ale Yeezy îmbunătățesc 350 de perechi V1. Acestea trebuie să fie centrate și așezate pe panoul asemănător din piele de căprioară. Când aveți grijă de un fals, veți vedea de obicei logo-uri din centru și fonturi mai mari.

Imagine prin intermediul Whodunelson
Air Jordan 1

Iordanii sunt unul dintre cei mai populari adidași falsificați de pe piață, cu patru ori pe lista noastră cu o mulțime de adidași falsificați. Aveți grijă dacă găsiți o pereche online care par a fi o afacere, șansele sunt că nu sunt adevărata afacere.

Forma pantofului

Verificarea formei Iordanilor este una dintre cele mai ușoare metode de a vedea dacă verificați sau nu un fals. În mod obișnuit, Air Jordan 1s, de exemplu, au o formă de clepsidră de oră. Dacă te uiți la linia medială, pantoful trebuie să aibă o curbă deasupra și mai jos, dacă este drept, ai un fals pe mâini.

Este crucial să aruncăm o privire asupra dimensiunii Iordanilor atunci când ajung și ei, dacă aleargă prea mic, este probabil să fie falsuri. Dacă nu sunteți sigur ce dimensiune să alegeți, consultați ghidul nostru util de dimensiuni aici!

Siglă

Căutați logo -ul atunci când obțineți jordani, dacă sunt autentici, textul din aripi va fi subțire și distanțat uniform (ceea ce înseamnă că literele nu se ating reciproc). Fontul va fi, de asemenea, subțire și mult mai crocante, în timp ce logo -ul ™ este mult mai îndrăzneț.

Acum, am spus că scrisorile nu ar trebui să se atingă reciproc … Acest lucru este adevărat în afară de R și D din „Iordania”. Marginea de jos a acestor două litere trebuie să fie atinsă.

Imagine prin maksimcul8r
Nike Air Force 1

Cea mai rapidă modalitate de a detecta falsele Nike Air Force 1 este de a verifica cusăturile și textul Nike Air pe partea din spate aAdidașii, întrucât partea din spate a adidașilor Nike AF1 este cea mai defectuoasă unul dintre adidașii întregi în aproape fiecare caz de perechi false AF1.

Siglă

O mulțime de semne de povestire ale unei perechi false de Air Force 1 pot fi găsite verificând logo -urile.

Logo -ul Nike Swoosh de sub textul „Nike” este în mod normal mult mai lung pe o contrafășurare, așa că dacă logo -ul vă privește, aceasta este prima parte care trebuie verificată.

Un alt semn pe care trebuie să -l cauți în zona logo -ului este grosimea „A I R” de sub Swoosh, contrafacerile vor avea de obicei un text ușor mai subțire sau mai gros, pentru că este posibil să doriți să comparați cu o imagine a unei perechi autentice. Căutați și plasarea acestui text, dacă este prea aproape de logo -ul SWOOSH, atunci este un fals.

Swoosh -ul din partea pantofului trebuie să aibă cusături în jurul exteriorului, care se desfășoară paralel cu exteriorul formei, în timp ce un contrafăcut va avea cusături inegale.

Perforații

Când verificați o pereche de Air Force 1, veți observa că există două perforații pe partea pantofului. Dacă acestea sunt locuri prea mici sau aproape de talpa interioară, puteți garanta că verificați o pereche falsă de AF1.

De asemenea, trebuie să existe perforații de -a lungul zonei cutiei de la vârful pantofului. Dacă pantoful este fals, acestea vor fi inegale, nu complet perforate și diferite forme.

Imagine prin Abitofeverything
Nike Dunk

Nike Dunks este unul dintre cele mai frecvent falsificate adidași datorită bazei lor clasice de fani, precum și a colaborărilor lor mult mai recente cu figuri și mărci majore precum Off-White, Travis Scott, Ben & Jerry și Heineken. Drept urmare, acești adidași văd prețurile de revânzare ating miile de pe platformele de revânzare. Ca atare, doriți să vă asigurați că nu aveți grijă de unele falsuri.

Cusăt

Când verificați o pereche falsă de dunks, uitați -vă la textul „Nike” din spatele pantofului. Dacă pantoful este fals, textul va fi în mod normal prea subțire și fiecare literă va fi conectată prin fire. Pe de altă parte, adidașii autentici Nike Dunk Low nu vor avea niciodată textul lor, deoarece fiecare literă este independentă.

O pereche autentică de dunks trebuie să aibă, de asemenea, cusături consistente pe talpa intermediară a pantofului, în timp ce falsurile ratează în mod normal acest detaliu. Dacă pantoful are această cusătură, dar sunteți încă sigur, verificați cât de groasă este cusăturile în comparație cu o pereche autentică.

Etichetă de limbă

Unul dintre semnele Telltale ale unei perechi de false Nike Dunk este că cele două simboluri înregistrate „®” înregistrate sunt mai groase decât pe o pereche autentică. Pentru aceasta, poate doriți să comparați pantofii cu o imagine a unei perechi autentice.

Imagine prin maksimcul8r
Balanta noua

New Balance a înregistrat o creștere uluitoare a popularității în ultimii ani. Cunoscut pentru că sunt un pantof de bază, acești adidași au devenit acum un garderoba de lux esențială cu o serie de celebrități văzute purtând -o. Ca urmare? O creștere a cererii pentru falsuri din întreaga lume.

Siglă

Adidașii New Balance prezintă un logo pe un punct al pantofului, frecvent pe călcâiul talpului. O pereche autentică trebuie să aibă un logo curat cu un simbol înregistrat al mărcii comerciale, un „R” înconjurat, dacă nu puteți găsi acest lucru, atunci perechea este falsă.

Una dintre cele mai evidente caracteristici ale pantofilor New Balance este „N” din părți. Unele falsuri sunt evidente, înlocuind „n” cu o altă scrisoare sau un „n” înapoi. Cu toate acestea, dacă este scrisoarea potrivită, dar nu sunteți sigur că încercați să verificați cusăturile din jurul ei. Aceasta trebuie să fie aceeași culoare ca și litera și rulează paralel cu marginea literei. Scrisoarea trebuie să fie, de asemenea, deasupra unei culori contrastante dedesubt.

Si asta e! Cele mai frecvent falsificate adidași și cum să le observe. Deși aceasta nu este o listă exhaustivă cu absolut tot ceea ce trebuie să vă uitați, este un punct de plecare cu lucruri cruciale de verificat atunci când verificați obținerea de adidași online și din magazinele de revânzare.

Spuneți -ne dacă aveți alte idei și trucuri pe care credeți că trebuie să le împărtășim și asigurați -vă că îl păstrați blocat la singurul furnizor pentru actuala și cea mai mare știri și lansări de adidași!

Imagine prin intermediul Solesavy