furnishings

Cum să ofițer de poliție Madness X Adidas Ultra Boost 4.0

Deoarece a scăzut pentru prima dată în octombrie, Sneakerheads de pretutindeni au așteptat cu răbdare la eliberarea Madness X Adidas Ultra Boost 4.0 … La fel ca acea zi a sosit în cele din urmă! Unul dintre cele mai populare parteneriate Ultra Boost într -o lungă perioadă de timp, iată exact cum poți ofițer de poliție o pereche pentru tine – nu va fi ușor.

Creierul superstarului din Hong Kong Shawn Yue, Madness este un brand care este concentrat pe detalii dureroase, precum și o calitate excelentă. Prezentând în stilul de vopsea îndrăzneț, care prezintă în alb pentru perechea neagră, precum și în portocaliu pentru rochii de piele albă, luxoasă, cele trei cuști de la picioare cu trei dungi, precum și cupa cu călcâi . Pentru a rotunji dacă totul este, Madness Branding, pe lângă sloganul „All Work, precum și niciun joc te înnebunește”, împodobește silueta.

Acum, dacă intenționați să faceți polițist, ascultați. Este posibil să fi ghicit deja, cu toate acestea, Madness X Adidas Ultra Boost 4.0 va fi un special din China, precum și va fi oferit pe 12 ianuarie doar la Madness Store din Beijing. Se așteaptă să fie extrem de limitat, cel mai probabil ar trebui să începi să faci coadă în orele noi pentru a asigura un W.

În ceea ce privește prețurile, perechea albă va fi de 1399 RMB (aproximativ 160 de lire sterline), în timp ce perechea neagră este ceva mai mare la 1499 RMB (aproximativ 175 GBP). Să înțelegem dacă veți face față în comentariile de mai jos! În știri asociate, Pharrell Williams X Adidas sărbătorește Anul Nou Chinezesc cu noul pachet „CNY”!

Dacă credeți că faceți față unor noi călduri Adidas, asigurați -vă că veți inspecta cel mai recent aici!