furnishings

Ruați -vă prietenii în stil cu această colaborare BAPE X UNO

, în timp ce nimic nu vă poate rezolva prietenii după ce ați fost lovit cu acea carte „Pick Up 4” în UNO, cel puțin puteți juca și arăta elegant cu acest cel mai actual BAPE x colaborare UNO. Ajungând într-o manieră oarecum neobișnuită, această legătură cea mai actuală oferă o serie de produse și accesorii de colaborare.

Când a vorbit despre colaborare, Bape a menționat: „Un Bathing Ape® sărbătorește 50 de ani de la jocul principal de cărți din lume, UNO, iubit de oameni din întreaga lume și parteneri cu brandul pentru a lansa o colecție care își demonstrează reciproc unicitatea la maxim .

Imagine prin intermediul BAPE
Colecția în sine joacă o punte UNO specializată, două tricouri, o geantă cu tote, perne și chiar un mousepad. Fiecare piesă este echipată cu motive BAPE de recunoscut, cum ar fi Bape Ape, Shark și Baby Milo, toate acestea aliniază cărți, culori și modele cunoscute UNO.

Imagine prin intermediul BAPE
Pe primul tricou, vedem maimuța BAPE tipărită pe partea din față, formată într-o serie de cărți UNO, cu motive de maimuță de baie. Al doilea tricou folosește un design mai simplu sub forma unui logo de bază UNO, cu două cărți și o semnătură de maie de baie dedesubt. Colecția completă este încă disponibilă în prezent pe site -ul web al BAPE și selectează locații de vânzare cu amănuntul. În altă ordine de idei, Maharishi prezintă siluete furioase pentru a doua sa picătură FW21.

Imagine prin intermediul BAPE