furnishings

Pharrell Williams x adidas nmd hu “portocaliu” se scurge cu vibrații tangy

Ce metodă mult mai bună există pentru a întâmpina sezonul de vară decât pentru a elimina o pereche de noi lovituri care se scurge cu atâta aromă? Este timpul să vă lăsați deoparte adidașii albi, precum și să optați pentru o piesă care vă va ridica stilul! Alături de Pharrell Williams, precum și familia lui Three Stripes, Pharrell Williams X Adidas NMD HU „Orange” Colourway este acum înființat pentru o lansare la nivel mondial pe 12 iunie prin intermediul magazinelor de vânzare cu amănuntul Adidas. Avem o privire mai bună la această ținută tangy a lui Adidas NMD, așa că ați verificat dacă doriți un gust timpuriu al ceea ce ne așteaptă în acest sezon.

Confecționată din materialul Primeknit respirabil pentru o senzație super moale, precum și ușoară, partea superioară se bucură de un gradient portocaliu vibrant, care este sigur că va întoarce capetele. În comparație cu fostele sale iterații, în special Adidas NMD Hu „Pink”, lansat recent, precum și „Aqua Blue”, care a fost mai potrivit pentru sezonul de primăvară, această versiune „Bright Orange” este mai mult o capsă de vară.

Imagine prin adidaspharrell Williams x adidas nmd hu “portocaliu”

Transport int’l

Vezi mai mult

Omologii siluetei sunt apoi completate cu o nuanță mai ușoară de portocaliu pentru a ieși în evidență: EVA se conectează pe talpa integrală de lungă durată, filele cu călcâie, precum și cuștile TPU de la mijlocul piciorului, care găzduiesc sistemul de dantelă în stilul semnăturii de colaborare. Ansamblul este completat cu un vârf de vrajă „uluntu” brodat, un cuvânt provenit din limbajul Xhosa din Zimbabwe, care echivalează cu „umanitatea”, precum și o nuanță neagră contrastantă care marchează căptușeala cu guler pentru a oferi această variantă pop -ul perfect de contrast de care are nevoie.

Ești pregătit să -l zguduiți pe Pharrell Williams x adidas nmd hu “portocaliu”? Asigurați -vă că rămâneți în înțelegerea tuturor versiunilor Adidas chiar aici la The Sole Furnizor, deoarece vom fi primii care vă vor anunța. În știri asociate, acesta este exact cât de sărac Bunny X Adidas a sfârșit liniștit fiind cel mai popular colab de adidași din 2021!

Imagine prin adidaspharrell Williams x adidas nmd hu “portocaliu”

Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin adidaspharrell Williams x adidas nmd hu “portocaliu”

Transport int’l

Vezi mai mult