furnishings

Yeezy 700 ‘MNVN’ va veni în curând

, considerând vreodată că debutul său în 2017, Yeezy 700 a introdus în paisprezece culori: două negre, două maro, două alb, patru albastru, precum și patru gri. Fiecare dintre ele prezintă o combinație monocromatică care este sinonimă cu estetica semnăturii lui Kanye West, cu toate acestea, conform noilor zvonuri, vom primi extrem de vibrant 700 de 700 în curând!

Imagine amabilitate de @yeezyseason2, interesant numit „mnvn” va fi conceput din piele ultra luxe, precum și din piele de căprioară netedă, precum și va fi scufundată în diferite nuanțe de portocale în întregul pantof. Tonurile mai întunecate își fac metoda spre cutia de la picioare, în timp ce accentele roz de somon se prelungesc spre talpa de impuls pentru un contrast subtil, care este sigur că va întoarce capetele.

Mergând în jos, veți descoperi un pop de culoare suplimentar cu introducerea unei talpă de cauciuc ușor crem. Acesta pare să fie exact același utilizat pe „inerția”, însă nu suntem absolut siguri.

Potrivit Sneaker Insider @py_rates, Yeezy 700 ‘MNVN’ va introduce în dimensiuni complete ale gospodăriei, precum și trebuie să scadă la începutul anului 2020. O nevoie certă a ofițerului de poliție pentru toți fanii Yeezy, asigurați -vă că îl păstrați blocat la singurul furnizor Dacă doriți o pereche în colecția dvs.! S -ar putea ca acesta să fie cel mai bun colourway încă? Să înțelegem ce gândești!

Yeezy 700 MNVN va scădea într -o culoare portocalie/portocaliu/portocaliu & amp; vor fi disponibile la adulți, tineri & amp; Mărimi pentru sugari.#NomOreSecrets?

– Py_rates ™ (@py_rates) 10 octombrie 2019