furnishings

Suprem X True Religious Beliefs face echipă pentru o alegere a produselor pe bază de denim pentru FW21

după ce Tyshawn Jones ne-a oferit o privire a unui posibil parteneriat de credințe religioase x adevărate săptămâna trecută, se pare că legătura neconfirmată a fost mai bună decât am crezut noi. Respectând colaborarea de thrasher a ultimelor săptămâni, Ultimate a revenit, precum și va reduce un parteneriat cu adevăratele credințe religioase pentru FW21.

Cu credințe religioase adevărate din California, înțelese pentru bunurile sale din denim, este ideal, acest parteneriat final cel mai actual îmbrățișează stilul de semnătură al mărcii, cu o alegere a ofertelor din denim care se îndreaptă spre colecție. Jachete de camionetă din denim, precum și pantaloni apar în patru variații sportive negre, bleumarin, roz, precum și culori de camuflaj, cu cusături albe groase care împodobesc fiecare piesă în schimb.

Imagine prin intermediul finalului
În altă parte a colecției, vedem patru glugă cu fermoar care sportează logo-ul Budha Signate Religion, co-marca cu o amprentă finală în mijlocul unui finisaj spălat, precum și în stil retro. Aceste piese apar în tonuri negre, portocalii, violet, precum și gri, cele mai bune pentru stilul de toamnă. Rotunjind colecția, vedem ambele capace care se potrivesc cu 6 panouri (care urmează să apară la o dată ulterioară), cât și beanies cu manșetă.

Imagine prin intermediul finalului
Ca de obicei, colecția va apărea la 11 dimineața pe 30 septembrie, precum și va fi oferită atât pe internet, cât și în magazin. În știri asociate, Catch Z nu este cu acest pat final x grăbește.

Imagine prin suprem