furnishings

O privire la picioare la Fragment Design X Nike Dunk High “Londra”

săptămâna trecută, Hiroshi Fujiwara a dus pe Instagram pentru a tachina întoarcerea legendarului Fragment Design X Nike Dunk High “City Pack”. Prima dată dezvăluită în urmă cu un deceniu în 2010, colecția ultra exclusivă a reprezentat trei orașe majore de pe glob, și anume Beijing, Londra și New York. Fiecare colourway într-un fel sau altul a făcut referire la cultura și comunitatea Metropolis, iar acest lucru a fost perfect perfect pe Fragment Design X Nike Dunk High „Londra”, pe care o vom arunca la punct.

Imagini amabilitate de Sneaker Instagrammer @yankeekicks, „Londra” este de departe cel mai vibrant din grămadă. În timp ce unii primesc vibrații dulci de rubarb din acestea – un clasic chintesențial britanic – sunt de fapt un omagiu adus din 1977, „Never Mind the Bollocks, iată coperta de album a sexului Sex Pistols”. Fujiwara este faimos un fan enorm al trupei engleze punk rock, de fapt, a făcut echipă recent cu AKA Six pentru o geantă de tote decorată cu text de la Jamie Reid, care a creat și renumit coperta menționată mai sus.

Imagine prin Yankeekicks

Imagine prin Yankeekicks
Pictat în tonuri de galben și roz nepotrivit, Dunk High este conceput din piele premium netedă, completată cu o limbă de nailon și un nike swoosh care alunecă elegant pe panourile laterale laterale și mediale. Tunetul de la Godfather of Streetwear a lui Streetwear este dezgustat la călcâie, iar în timp ce această imagine a prezentat perechea OG din ’10, cea despre care se zice că se va întoarce în acest an va fi realizată cu verbiage tehnică de -a lungul talpii mijlocii ca ode către viitor.

Se așteaptă să facă o revenire foarte curând, Fragment Design X Nike Dunk High “Londra” nu ar trebui să fie ratat, așa că asigurați -vă că îl păstrați blocat la singurul furnizor pentru cea mai bună șansă de a face polițist! Spuneți -ne ce colourway „City Pack” vă simțiți cel mai mult și, în știri conexe, se pare că Ambush X Nike Dunk High „Deep Royal Blue” ar putea fi pe drum!

Imagine prin Yankeekicks

Imagine prin Yankeekicks