Pusha T tocmai și -a dezvăluit următoarea colaborare Adidas Originals

de mult timp, Three Stripes Colaborator Pusha T tocmai a dezvăluit următorul său colaborare adidas Adidas Originals – și nu este un EQT. Preluând noul Ozweego, am observat de fapt acestea pe picioarele președintelui bun de muzică în timpul Săptămânii modei din Paris, dar acum le -a confirmat oficial!

Ajungând într-o culoare albă alb, ciudatul denumit „Nose Candy Mandy” este clar inspirat de cocaină. Creat dintr-o combinație de piele de căprioară premium și plasă respirabilă pentru uzura supremă pe tot parcursul anului, o talpă medie în stil agresiv, cu o nuanță, cu o nuanță de cremă curată. O talpă neagră adaugă apoi un contrast puternic cu partea superioară curată, rotunjind designul.

În acest moment în timp, nu se știe nimic altceva despre Pusha T X Adidas Ozweego, dar King Push le -a subtitrat pe acestea afirmând „Ne vedem în această vară…”, așa că este sigur să presupunem că acestea vor scădea în următoarele câteva luni . Ce părere aveți despre acest crep ciudat? Vei face față? Spuneți -ne și asigurați -vă că aruncați o privire la gama completă de adidași Adidas!

Imagini prin Kingpush