furnishings

Ronnie Fieg tachinează Kith X Nike Air Force 1 “Hawaii”

în decembrie, Ronnie Fieg a făcut echipă cu New York Knicks pentru Kith X Nike Air Force 1 “New York City”. Doar o parte dintr -o colecție de șaisprezece piese, a devenit rapidă una dintre cele mai tari colaborări ale anului. Cu toate cele spuse, se pare că designerul american și brandul Beaverton se unesc din nou pentru Kith X Nike Air Force 1 “Hawaii” – și iată ce știm până acum!

Dezvăluită prin contul oficial de Instagram al FIEG, această forță aeriană 1 va fi cea mai actuală scădere exclusivă din punct de vedere regional. Sărbătorind deschiderea flagship -ului Kith Hawaii, partea superioară este confecționată din piele albă crocantă, în timp ce panourile sfertului sunt decorate cu logo -ul legendar al casetei de streetwear. Un swoosh trage pe pereții laterali, în timp ce o versiune brodată mai mică poate fi găsită de -a lungul degetului lateral într -o nuanță „Lagon Blue”.

fals

Aceste tonuri ondulate pot fi găsite și pe Sockliner, folosind un contrast care este sigur că va întoarce capetele. În picioare, o talpă intermediară cremoasă Nike Air Nike poate fi găsită pentru vibrații de epocă, care are o asemănare izbitoare cu unitatea găsită pe „Tokyo” din 2020.

Un pantof care s -a scurs până în vara anului trecut, Ronnie Fieg X Nike Air Force 1 “Lagoon Blue” urmează să scadă în curând și va scădea probabil exclusiv în statul insular. Spuneți -ne ce părere aveți despre acest colourway și, în timp ce sunteți aici, la fel de bine puteți să vă aruncați prima privire asupra colaborării Drake X Nike Air Force 1 „Băiatul certificat”!

Imagine cu ajutorul lui Ronnie Fieg