furnishings

Mai multe imagini apar pentru Adidas 4D-5923 FutureCraft

, deoarece Adidas continuă să deruleze modele speciale FutureCraft, numeroase așteaptă cu răbdare la prima versiune generală. La urma urmei, aprecierile acelui Y-3 Runner 4D sau SneakersNstuff X Adidas 4D au fost la fel de provocatoare pentru polițist. La fel ca și pentru cei care s -au ocupat să obțină un câștig, eticheta de 300 de lire sterline+ costuri este cu adevărat justificată?!

Din fericire, se pare că există o alegere mult mai economică în viitorul nu la fel de îndepărtat. Adidas 4D-5923 ar putea fi prima siluetă futurecraft produsă în masă. Un colourway roșu s -a scurs recent împreună cu această redare albă. Se zvonea că este un eșantion, cu toate acestea, o observație recentă la Sneaker Con London poate sugera o eliberare imensă.

Adidas amestecă partea superioară inspirată de vintage a Iniki cu aspectul radical al acelei talpa intermediară ușoară. Aspectul nu este nimic excepțional, precum și unul care cu siguranță va fermeca masele. Rămâneți la curent cu mult mai multe știri futurecraft, inclusiv o dată de lansare verificată pentru acestea, pe măsură ce trec.

În caz contrar, admirați mult mai multe imagini cu Adidas 4D-5923 „Alb” de mai jos.