Yeezy îmbunătățește 350 V2 „Pure Oat” se află în lucrări

, nu se poate nega faptul că Kanye West a fost în fruntea scenei de adidași din nou în 2021, datorită medley -ului lansărilor de încălțăminte pe care le -a livrat sub eticheta lui Yeezy cu cele trei dungi uriașe. Îmbunătățirea 350 V2, în special, a fost unul dintre concentrările lui Ye și se pare că nu va ignora că, oricând, de curând, se pregătește pentru lansarea colorway-ului Yeezy, de 350 V2 „Pure Oat”.

Pentru colecționarii de pe termen lung din Yeezys, acestea ar putea arăta foarte asemănătoare cu redarea dvs. „triplă alb” standard, care a scăzut pentru prima dată în 2018 și a primit câteva reîncărcări limitate după. Cu toate acestea, „ovăzul pur” prezintă o culoare mult mai plăcută, cu o dungă semi-transparentă în partea sinonimă cu recentele variante de 350 V2.

Imagine cu ajutorul lui Yeezy Mafia
Transport int’l

Cumpără acum

Ca toate Yeezy 350s, această pereche menține construcția de plasă incredibil de respirabilă care oferă experiența ușoară pe care o cunoaștem și o iubim cu toții. În plus, Colourway-ul Yeezy dorit este completat cu o linie integrală de îmbunătățire a talpii interioare, care oferă o amortizare confortabilă pe care nu o veți găsi cu ușurință de la alte pantofi de stil de viață de pe piață.

Asigurați -vă că rămâneți blocat în ideal aici la singurul vânzător pentru a rămâne în fața picăturilor actuale Yeezy, inclusiv Yeezy Implow 350 V2 „Pure Oat”. În știri conexe, iată o privire la picior la Yeezy Îmbunătățește 350 V2 „Albastru amețitor”.

Imagine cu ajutorul lui Yeezy Mafia
Transport int’l

Cumpără acum